Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per optimitzar el teva navegació, adaptar-se a les teves preferències i realitzar tasques analítiques. En continuar navegant acceptes la nostra política de cookies.

Més informació D'acord

LLOGUERS

Benvinguts a MARTIIMMOBLES, la vostra agencia de confiança.

Dins de l'experiència professional de l'empresa MARTIIMMOBLES, la vessant dels lloguers és el principal departament de l'empresa.

PER A LA PROPIETAT/ARRENDADOR:

Nosaltres ens encarreguem de buscar-li i trobar-li el client més adient per la seva oferta per arrendar el seu habitatge.

Confeccionem el contracte seguint les lleis actuals i revisats per advocats de prestigi de la ciutat.

Ens encarreguem d'ingressar la fiança a l'Institut Català del Sòl segons normativa vigent.

Li proporcionem la seguretat del seu cobrament mitjançant el registrament de l'Aval Lloguer segons normativa vigent, per salvaguardar els seus interessos en cas d'impagament.

Li proporcionem la facilitat de contractar diverses assegurances del seu interes relacionats amb la llar i el cobrament del lloguer (veure apartat assegurances)

Li tramitem el canvi de subministres de l'habitatge.

Li facilitem L'administració de l'arrendament de l'habitatge tant en el seguiment del cobrament del lloguer, com en el dia a dia que això comporta en les seves reparacions, tenim un seguit d'operaris (fusters, lampistes, paletes, pintors, etc.), que li garanteixen la solució a qualsevol problema a solventar.

PER AL LLOGATER/ARRENDATARI:

MARTIIMMOBLES, li facilitarà una cartera de vivendes en estoc, perquè vostè pugui trobar la demanda que està buscant.

El contracte que signarà de lloguer serà seguint les lleis actuals i revisats per advocats de prestigi de la ciutat.

Li facilitem la contractació d'assegurances que li facilitin la seva estada a l'habitatge que tingui arrendada. (vegi apartat d'assegurances).

MARTIIMMOBLES, EXPERTS EN ARRENDAMENTS DE VIVENDA